Kuntosali

Virin kuntosalin käyttö ja Virin jäsenyys

Vuoden 2018 alusta lähtien kuntosalin vuosimaksuun sisältyy Virin jäsenmaksu, eli kaikki kuntosalin käyttäjät liittyvät samalla Virin jäseniksi. Kuntosalin ilmainen päiväkäyttö arkisin klo 8-16 välisenä aikana ei edellytä Virin jäsenyyttä.

Virin kuntosali

-Virin kuntosalin ilta- ja viikonloppukäyttö on maksullista ja se on tarkoitettu Virin jäsenille

-Jotta voi käyttää Virin kuntosalia iltaisin ja viikonloppuisin, tulee liittyä Virin jäseneksi. Kuntosalin käyttäjiltä jäsenmaksu laskutetaan kuntosalin vuosimaksun yhteydessä, mutta kuntosalin vuosimaksu ei kuitenkaan nouse. Nykyisten kuntosalin käyttäjien osalta jäsenmaksu laskutetaan osana seuraavaa vuosimaksua vuoden 2018 alusta eteenpäin.

-Jos henkilö on jo Virin jäsen maksaessaan kuntosalin vuosimaksun, vähennetään jäsenmaksun osuus kuntosalin vuosimaksusta.

-Alavieska-lehden tilaajataloudessa asuvilla on entiseen tapaan tilaajaetuna edullisemmat kuntosalin vuosimaksut.

Tutustu tarkemmin Virin jäsenyyteen tästä

VIRIN SALIMAKSUN VOI MAKSAA MYÖS SMARTUM- JA TYKY-SETELEILLÄ VIRIN TOIMISTOLLA!

VIRIN KUNTOSALIN VUOSIMAKSU, LASKUTUSTIEDOT

Jos haluat kuntoilla Virin kuntosalilla, täytä oheiset laskutustiedot. Sinulle lähetetään lasku kuntosalin käytöstä, johon sisältyy Virin jäsenmaksu. Samalla lomakkeella rekisteröidyt myös Virin jäseneksi.  Kun olet maksun suorittanut, numerosi rekisteröidään järjestelmään. Saat siitä ilmoituksen kännykkääsi tekstiviestillä.

*

Kuntosalin oven avausjärjestelmään vaaditaan matkapuhelimen numero.

*

Kuntosalin vuosimaksu laskutetaan ensisijaisesti sähköpostilaskulla. Jos haluat paperilaskun, lisätään laskulle laskutuslisä 2,5€.

Virin kuntosalin säännöt

*

Kuntosalin vuosimaksut (hinnat sisältävät Virin jäsenmaksun):

Normaalihinta 180€

Alavieska-lehden tilaaja-taloudessa asuvan hinta 110€

Opiskelijat, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset normaalihinta 120€

Opiskelijat, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset (Alavieska-lehden tilaaja/tilaajataloudessa asuva) 70€

Jos sinulle tulee kysyttävää kuntosalin käytöstä, vuosimaksusta tms. ota yhteyttä!

Mikko Männistö

alavieskanviri@gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Varatuilla vuoroilla saa kuntosalilla käydä muutkin maksaneet kuntosalikävijät, mutta silloin on hyvä ottaa huomioon, että salilla voi olla normaalia enemmän käyttäjiä.