Kuntosali

Tartuntatautilain ja Kallion pandemiatyöryhmän suositusten mukaisesti myös Virin kuntosali suljetaan päiväkäytöltä 18.12.2020 asti.

Kuntosali on avoinna ilta- ja viikonloppukäyttäjille toistaiseksi. Mikäli kuntosali joudutaan koronatilanteen takia sulkemaan kokonaan, lisätään jäsenyyksiin automaattisesi sulun keston verran maksutonta lisäaikaa.

Toimithan kuntosalilla vastuullisesti

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi.

Ohjeita kuntosalille:

Älä tule salille jos sinulla on flunssan oireita

Pese kädet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla salille tullessasi ja

salilta lähtiessäsi.

Käytä käsidesiä

Ota salille mukaan pieni pyyhe, jolla voit pyyhkiä hikeä.

Älä kosketa käsillä tai hanskoilla kasvojasi, käytä hien kuivaamiseen pyyhettä.

Käytä treenatessasi käsineitä, jos mahdollista. Älä käytä treenikäsineitä muualla kuin salilla treenatessasi. Pidä käsineet kädessä koko treenin ajan.

Huolehdi turvaväleistä, älä mene liian lähelle toisia treenaajia.

Vältä kuntosalia aikoina, jolloin salilla on paljon treenaajia.

Puhdista käyttämäsi välineet ja laitteet ennen ja jälkeen käyttöä. Salilta löytyy desinfioiva pesuaine ja paperipyyhkeet sekä ohjeet puhdistamista varten.

Virin kuntosalin käyttö ja Virin jäsenyys

Vuoden 2018 alusta lähtien kuntosalin vuosimaksuun sisältyy Virin jäsenmaksu, eli kaikki kuntosalin käyttäjät liittyvät samalla Virin jäseniksi. Kuntosalin ilmainen päiväkäyttö arkisin klo 8-16 välisenä aikana ei edellytä Virin jäsenyyttä.

Virin kuntosali

-Virin kuntosalin ilta- ja viikonloppukäyttö on maksullista ja se on tarkoitettu Virin jäsenille

-Jotta voi käyttää Virin kuntosalia iltaisin ja viikonloppuisin, tulee liittyä Virin jäseneksi. Jäsenmaksu sisältyy kuntosalimaksuun!

-Alavieska-lehden tilaajataloudessa asuvilla on entiseen tapaan tilaajaetuna edullisemmat kuntosalin vuosimaksut.

-Mikäli haluat kerta- tai viikonloppukäynnin ota yhteyttä Virin toimistoon,

p. 044-7280676 tai email: alavieskanviri@gmail.com

Tutustu tarkemmin Virin jäsenyyteen tästä

VIRIN SALIMAKSUN VOI MAKSAA MYÖS SMARTUM- JA TYKY-SETELEILLÄ SEKÄ E-PASSILLA VIRIN TOIMISTOLLA!

VIRIN KUNTOSALIN VUOSIMAKSU, LASKUTUSTIEDOT

Jos haluat kuntoilla Virin kuntosalilla, täytä oheiset laskutustiedot. Sinulle lähetetään lasku kuntosalin käytöstä, johon sisältyy Virin jäsenmaksu. Samalla lomakkeella rekisteröidyt myös Virin jäseneksi.  Jäsenyytesi tulee voimaan ja numerosi rekisteröidään järjestelmään heti laskun saatuasi.

*

Kuntosalin oven avausjärjestelmään vaaditaan matkapuhelimen numero.

*

Kuntosalin vuosimaksu laskutetaan ensisijaisesti sähköpostilaskulla. Jos haluat paperilaskun, lisätään laskulle laskutuslisä 2,5€.

Virin kuntosalin säännöt

*

Kuntosalin hinnat (hinnat sisältävät Virin jäsenmaksun):

Normaalihinta 180€/vuosi, 90€/6kk tai 20€/1kk

Alavieska-lehden tilaaja-taloudessa asuvan hinta 110€/vuosi, 55€/6kk tai 15€/kk

Opiskelijat, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset normaalihinta 120€/vuosi, 60€/6kk

tai 15€/1kk

Opiskelijat, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset (Alavieska-lehden tilaaja/tilaajataloudessa asuvat)  70€/vuosi, 35€/6kk tai 15€/1kk

Ilta- ja Viikonloppukäynnit:

Voit ostaa Virin salille myös kerta- tai viikonloppukäynnin.

Kertakäynti ma-to 5€/kerta

varattava ko. päivänä klo 12 mennessä suoraan Virin toimistolta;

p 044-7280676 tai alavieskanviri@gmail.com

Viikonloppukäynti pe-su 10€/vkl

varattava ko. päivänä klo 12 mennessä suoraan Virin toimistolta;

p 044-7280676 tai alavieskanviri@gmail.com

Ilmoita varauksessa nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi (laskutusta varten) sekä haluttu treenipvm.

Jos sinulle tulee kysyttävää kuntosalin käytöstä, maksuista tms. ota yhteyttä!

Mari Suihkonen

alavieskanviri@gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Varatuilla vuoroilla saa kuntosalilla käydä muutkin maksaneet kuntosalikävijät, mutta silloin on hyvä ottaa huomioon, että salilla voi olla normaalia enemmän käyttäjiä.